Sidor

24 november, 2012

Är du Team Zayn eller Team Max?

Det är någon slags ''fight'' mellan The Wanted och One Direction... Happ.
.... och sen lägger sig alla i på båda sidor...
PLOT:
Max George, från The Wanted, postade en bild av honom själv och Usher tillsammans och Zayn Malik svarade honom enkelt med "geek .."
Max postade en bild av honom och Psy senare som Zayn också svarade på, då skrev han "the first step is acceptance #geekoftheweek". Det svarade Max på så här; "does that mean i'm 'in'?" Och då skrev Zayn; "I'm not sure why your still talking to me mate conversation ended when I called you a geek." Och sen lade han till: "Ps. your display shows just how's how much of a wannabe you are :)"
Nu lägger sig Tom Parker, även han från The Wanted, sig i och svarar; "I think '1 stripes' got his knickers in a twist bro." Nu lägger sig även Louis med i "kriget"; "pipe down bad boy".
Då skrev Zayn; "mate if I had a face like yours my hair would be the last thing I'd worry about :)" med mera med mera...
Det är bara miffat, och förvirrande.. Seriöst. Man vet inte om de är seriös eller om de skojar eller om de "flörtar" som Max påstår.
Blir i alla fall irriterad på @BensonTheWanted på twitter för han söker upp fakta för att trycka ner Zayn, som Christabelle Riley och den där tjejen har flörtade med på ett hotell och ville veta hur gammal hon var, så då skrev Benson; "Fick du reda på hur gammal hon var?" Vad har han med saken att göra? Och varför ska de bråka? De har alla sagt i intervjuer att det bara är rykten att de hatar varandra, men varför ska de då hålla på som de gör? #JustSaying..
Aja, skit samma. Have a nice day.
xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar