Sidor

18 november, 2012

Haylor

Ja, alla ni som har twitter vet förmodligen vad jag nu ska skriva om; "Haylor".
Det går rykten att de dejtar för att Taylor (Swift, googla/youtubea, hon är grym!!) nyligen har setts med ett likadant halsband som Harry blandat med de gamla ryktena om att de träffats i USA i våras och Teen Awards och allt möjligt.. Men kom ihåg, tro inte på allt du läser och hör. För ärligt talat så vet ingen tonårstjej om de är tillsammans eller inte, det är bara Harry och Taylor som vet, och let's face the truth; Kanske inte ens de vet.



Men ärligt, bara för att hon har ett likadant halsband så betyder det ju ingenting. Jag tycker bara att folk överdriver, och helt ärligt så tycker jag att folk ska backa från killarnas privatliv. Och vilka var det som sa att Harry var en manwhore för inte alls för längesen? Jo, vi Directioners. Så då tycker jag att all den här draman över Haylor är lite överdriven om han nu är en manwhore? Eller var det bara på skämt?
Blir smått irriterad på Directioners för all satans drama (och hat) som skapas på Internet. Directioners, Directionators, Larry, Elounor, Payzer, Namy, Perrie... Och nu Haylor. Det är en ond cirkel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar